Prof. Dr. Antonella Di Pizio

Wissenschaftliche Karriere
| seit 2023 | Associated Professor for Chemoinformatics and Protein Modelling, TUM School of Life Sciences Technische Universität München |
| seit 2018 | Arbeitsgruppenleitung Molecular Modeling, Leibniz-Institut für Lebensmittel-Systembiologie an der Technischen Universität München |
| 2013 - 2018 | Senior Postdoc, Hebrew University of Jerusalem, Israel |
| 2009 - 2012 | Ph.D. students Pharmacy, Drug Science Department, University of Chieti |
Wissenschaftliche Auszeichnungen
| 2022 | Leibniz Best Minds Programme for Women Professors |
| 2020 | Visiting Professorship, University of Milano, Department of Food, Environment and Nutritional Sciences |
| 2019 | Platinum Manfred Rothe Excellence Award in Flavor Research |
| 2013 | Bernardo Nobile doctorate award VIII Edition |
andere wissenschaftliche Aktivitäten und Ämter
| seit 2020 | Arbeitsgruppenleitung (WG3) und Mitglied des Management Committee (MC, Deutschland-Repräsentantin) der ERNEST Cost Action CA18133 |
| seit 2020 | Mitglied des Editorial Board, Frontiers in Molecular Biosciences |